Av. Meritxell, 11 AD500 Andorra la Vella. +376 880 111

Avís legal

Propietat / Editor

El conjunt de la web `gsiseguretat.ad`, pàgines i continguts, són propietat de la societat GSI Seguretat S.L.U.

GSI Seguretat forma part del Grup Pyrénées. Per a més informació podeu consultar la web: http://www.pyrenees.ad.

 

Allotjament web

La web gsiseguretat.ad està allotjada en els servidors de `andornet.ad´. Per a més informació, podeu consultar la web: http://www.andornet.ad. GSI Seguretat S.L.U. declina qualsevol responsabilitat derivada de la interrupció eventual de `gsiseguretat.ad` i dels seus serveis.

 

Continguts i drets de reproducció

En aplicació de la normativa vigent i, excepte menció explicita contrària, el conjunt de continguts de la web (text, imatges, vídeos i qualsevol altre contingut) queden protegits pels drets d’autor.

Queda estrictament prohibida qualsevol reproducció, total o parcial, dels continguts de les pàgines de la web sense autorització expressa de GSI Seguretat S.L.U. © Copyright 2018 GSI Seguretat S.L.U. | Tots els drets reservats.

 

Protecció de dades

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, relativa a la protecció de dades personals, els usuaris del lloc web `gsiseguretat.ad´ queden informats del següent:

  • Amb la finalitat d’oferir un millor servei i facilitar la navegació, el número de pàgines vistes, el nombre de visites, així com l’activitat dels usuaris en el lloc web i la freqüència d’utilització d’aquest poden ser objecte d’anàlisi.
  • Si un usuari envia informació personal de qualsevol tipus, GSI Seguretat S.L.U. conservarà les seves dades de caràcter personal prenen les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb la legislació aplicable.
  • En aquest cas, l’usuari podrà exercir els seus drets i, en particular, el dret d’accés, rectificació, oposició i supressió de les seves dades personals, així com revocar el consentiment donat a la cessió de les seves dades.