Av. Meritxell, 11 AD500 Andorra la Vella. +376 880 111

CRA

Central receptora d’alarmes

La central receptora d’alarmes, rep informació actualitzada de l’estat de les instal·lacions dels nostres clients. Les incidències arriben al nostre centre i ens permeten oferir una ràpida resposta a qualsevol incidència, que normalment du a terme el nostre servei de “acudas”.

Incloent el servei de rondes i acudes i, la supervisió virtual, podem garantir amb seguretat que la propietat del nostre client estarà protegida.

Davant d’una alarma, coordinem els serveis d’inspecció, policia i bombers i advertim els clients de qualsevol incidència.

ALARMA

>

VIGILANT

>

DIAGNÒSTIC

>

RESPOSTA

 

  Sistema de seguretat integral:
La CRA disposa d’un equip integrat de seguretat que ens permet donar suport a la majoria de models d’alarma, equips de vídeo vigilància i equips de protecció contra incendi.

INTRUSIÓ

+

PROTECCIÓ CONTRA INCENDI

+

VÍDEO VIGILÀNCIA


  Sistema de comunicació avançat:
Disposa de les mes modernes tecnologies de comunicació (Internet, telèfon, GSM/GPRS, LORA, etc...) i un equip de manteniment i supervisió d’equips electrònics.


  Rondes virtuals:
Els vigilants de la sala de control, per mitjà del control remot dels equips de visualització CCTV, realitzen rondes virtuals periòdiques de supervisió.

Les rondes virtuals permeten avaluar discrepàncies sorgides i incidències puntuals.


 Supervisió 24/365:
Disposem d’una central receptora d’alarmes (CRA), en supervisió continua durant les 24 hores els 365 dies de l’any.