Av. Meritxell, 11 AD500 Andorra la Vella. +376 880 111

Formació

Mantenir el personal format equival a millorar en seguretat i rendiment

Oferim solucions integrals en formació, ens adaptem a les necessitats diverses de la seva empresa i solucionem els dubtes de funcionament entre usuari, sistema, software i tecnologia. Adaptem la formació en virtut dels coneixements previs dels usuaris.

  Prevenció:

En sentit ampli, donem a conèixer l’ús preventiu de les instal·lacions a nivell d’usuari i a nivell tècnic. Informem dels passos a seguir pel tractament en casos d’urgència i dels aspectes crítics que puguin sorgir i que estiguin a l’abast de ser resolts per l’usuari.

  Formació a nous clients i usuaris:

Perquè considerem que és un valor afegit important per al client, formem a l'usuari sobre el correcte funcionament de les instal·lacions, els dispositius i el software de gestió per tal que, amb un nivell d'usuari mig, pugui realitzar amb normalitat, les tasques fonamentals i sàpiga utilitzar les aplicacions informàtiques.

  Formació en manipulació d’extintors: 

Disposem de personal acreditat en l’ús i el tractament tècnic d’equips d’extinció d’incendis amb capacitat per formar personal.

  Formació en evacuacions d’emergència (plans d’emergència):

Els plans d’emergència i evacuació en cas d’incendi, inclouen la formació al personal en cas d’evacuació i un pla específic que inclou un organigrama de responsabilitats i tasques en cas d’evacuació.

  Formació en prevenció del frau, mitjans de pagament i plans de seguretat pel personal d’atenció al client:

GSI Seguretat pot formar el personal de la seva empresa en front del frau monetari en divises €, targetes de crèdit, pagament online, etc...