Av. Meritxell, 11 AD500 Andorra la Vella. +376 880 111

Rondes i acudes

Rondes, acudes i drons

L’experiència ens indica que, en els temps actuals, la seguretat ha de ser activa i presencial.
Per ratificar que es compleixen les condicions de seguretat òptimes es coordinen els serveis de “rondes” i “acudes”.


  RONDES
Vostè, com a client, pot demanar-nos la possibilitat de contractar serveis de rondes si creu que es important que es dugui a terme una vigilància més exhaustiva.

La supervisió per vídeo vigilància de la Central Receptora de GSI, es complementa mitjançant la seguretat amb les rondes dels nostres vigilants acreditats, i així, incrementar el grau de seguretat intrínseca.

Les rondes i patrulles que realitzem des de GSI Seguretat es fan amb vehicles senyalitzats i personal acreditat.

Garantim el servei de rondes amb un dispositiu de control de rondes que assegura i agilitza el correcte funcionament del nostre equip. El sistema de control de rondes facilita que el client s’assabenti per escrit de les rondes realitzades i de les incidències ocorregudes.


  ACUDES
Els “acudes”, son notificats per la nostra CRA davant de les incidències d’alarma que es reben i enviats a la localització exacta amb l’objectiu d’avaluar la incidència i recórrer la possible alarma.

Tant si es tracta d’un intent de furt com d’un incendi, el seu establiment estarà mes protegit amb aquest servei que oferim, perquè garantim que, està coordinat íntegrament per personal de GSI Seguretat.

Disposem d’un equip d’acudes “central” (Andorra la Vella), d’un equip d’acudes “nord” (Pas de la Casa) i un personal de rondes continu que es desplaça per tot el Principat, per tan, la resposta a qualsevol incidència es minimitza en temps i es preveu, en bona part de vegades, mals majors.

Els objectius del personal d’”acudes” son, entre d’altres, vetllar per la seguretat, coordinar les infraccions i gestionar la intervenció dels serveis d’intervenció externs.


  DRONS
El departament d’investigació de GSI Seguretat, sempre actualitzat en les noves tecnologies, està treballant amb oferir serveis de vigilància i rescat mitjançant dispositius aeris no tripulats. S’estan estudiant els matisos que ofereix la legislació davant aquest dispositius per permetre entre d’altres utilitats:

  • Rescats de montanya
  • Vídeo vigilància i rondes
  • Etc...