Av. Meritxell, 11 AD500 Andorra la Vella. +376 880 111

Protecció d'actius

Protecció d'actius

  Protecció de la propietat privada:
La nostra experiència ens avala com a gestors de la seguretat de propietats privades.

En sentit ampli, protegim els bens immobles i altres actius. Vetllem per la seguretat dels bens i de les persones que hi habiten o treballen. Per fer-ho, coordinem la seguretat entre vigilants, supervisors, instal·ladors i
dispositius de seguretat.

 

  Caixes fortes:
Custodiem actius de clients que ens siguin confiats en caixes fortes. Mantenim tots els estàndards de seguretat necessaris i oferim al client la major transparència i les millors condicions que pugui desitjar.

Confiï en nosaltres, li instal·larem la caixa forta que vostè necessita o, si ho desitja, li administrarem i custodiarem les seves pertinences.

 

  Custòdia de claus:
Oferim al client el servei de custòdia i administració de claus pensant en la seva tranquil·litat i solvència. Aquest servei és valorat pels nostres clients degut a la nostra professionalitat. Gaudeixi i millori la confiança amb el personal del seu negoci i ofereixi’ns la possibilitat d’administrar les seves claus.

 

  Protecció contra la violència de gènere:
Si vostè es troba en cas, o presumpte cas de perill, li buscarem una solució acorda perquè pugui viure en tranquil·litat. Hi ha solucions particulars per a cada necessitat. Assegurarem la seva propietat i li oferirem suport per tal de no patir aquestes discrepàncies.

 

  Protecció de dades:
Si vostè desitja protegir informació digital de forma segura, el nostre departament de ciberseguretat li oferirà les necessitats que el seu producte necessita. A més, vostè podrà disposar-ne allà on vostè vagi.