Av. Meritxell, 11 AD500 Andorra la Vella. +376 880 111

Instal·lacions de seguretat

Instal·lacions de seguretat

  Alarmes d’intrusió:
Els nostres fabricants de primera qualitat disposen del material necessari perquè les instal·lacions d’alarma d’intrusió siguin de la seva satisfacció. Sigui quina sigui la seva necessitat de protegir, des d'un garatge individual fins a grans superfícies. Les millors tecnologies, i els millors instal·ladors estan a la seva disposició.

 

  Controls d'accés:
Una instal·lació de control d'accés li incrementa la seguretat del seu negoci de forma immediata. Avui en dia, les noves tecnologies ofereixen controls d'accés d'última generació, mitjançant reconeixement facial, empremta dactilar o targeta magnètica. Confiï en nosaltres i asseguri l'accés a zones protegides del seu negoci.

A més, com a variant, hi ha la possibilitat d'instal·lar dispositius de control horari pel personal de la seva empresa que vostè podrà supervisar còmodament.

 

  Vídeo vigilància
La vídeo vigilància ha patit un canvi molt gran. Ara, els sistemes permeten, de forma còmoda, que vostè pugui visualitzar des del seu telèfon mòbil o tableta l'estat actual i/o passat de les seves propietats. Sense cost addicional a la instal·lació, GSI Seguretat ofereix aquesta practica solució de seguretat.

Com tecnologies interessants, oferim càmeres de vídeo vigilància IP-PoE de fins a 8 megapíxels, a través del subministrament dels nostres fabricants més importants que són Honeywell o Hikvision.

 

  Antenes d'alarma antifurt:
Realitzem projectes a mida per a seguretat en negocis. Les antenes RF, àmpliament conegudes, ofereixen la possibilitat que els seus articles estiguin protegits i, a mes, que siguin atractius al client per facilitar el control i la venta.

La nostra experiència ens acredita pel subministrament, la instal·lació i la configuració d'aquests dispositius.

 

  Altres solucions de seguretat antifurt:
Si el que vostè busca es protegir els articles dels expositors o les vitrines del seu negoci sense impedir que el client pugui inspeccionar, també tenim solucions particulars que li asseguraran una bona protecció contra robatori.